Photo Blog, frymëzuar nga Photography Lovers

foto librash

Si t'i shtojmë pak Magji fotos duke përdorur ekranin e telefonit si pasqyrë

Ju mund te perdorni efektin e pasqyrimit te imazhit ne fotografi per ti shtuar pak magji fotove tuaja. Dhe sot do ju tregoj se si mund ta bejme fare thjesht....

Lexo të plotë
foto librash

Si të fotografojmë librat, Pjesa 2

Në vazhdim të postimit të mëparshëm Si të fotografojmë librat, mendova të ndaj me ju foton e një prej librave të mi më të dashur. Eshte një Bibël të cilën ma kanë dhuruar në vitin 1997, kush isha rreth 15 vjeç....

Lexo të plotë
foto librash

Si të fotografojmë librat

Shumë prej nesh e shijojnë kohën e lirë me një libër në dorë, dhe për disa libri është miku më i mirë. Sot doja të ndaja me të gjithe ju, disa sugjerime për të bërë fotot më të bukura me librin e zemrës.

Lexo të plotë
shkrim break the rules ne fotografi

Rregullat në fotografi, dhe si t'i thyeni ato

Gjithmonë kam ëndërruar për një botë ku rregullat të mos përcaktoheshin nga një grup i vogël njerëzish, që i detyron gjithë të tjerët t'i ndjekin. Në fakt, bota ime ideale do ishte një botë ku ...
... dhe ndërsa unë flas ...

Lexo të plotë