Fjorda & Rudi - Copyright Foto Ensi

Shërbimet Që Ju Ofrojmë

"Foto Ensi" ka një eksperience pune prej 17 vitesh në shërbimet Foto dhe Video, i fokusuar kryesisht tek Dasmat dhe Fotot në Studio. Stafi ynë është i specializuar në Portrait Photography, Wedding Videography, Post Production, Design dhe së fundmi në WebSite Developement.

Shërbimet me kamera dhe foto në Dasma ofrohen në tre paketa: Silver, Gold dhe Platinum. Paketat janë krijuar në mënyrë që të perfshijnë një pjesë të gjerë të tregut dhe duke marrë parasysh çmimet ekonomike. Paketat përfshijnë shërbime që vijnë duke u shtuar drejt paketës Platinum, duke përfshire disa klipe para dhe gjatë dasmës, foto profesionale në natyrë, Ftesa Digitale, filmime me tre kamera dhe me regji, etj.

Foto Galeri

weddings, seniors, kids etc...

Seinin & Denola - Copyright Foto Ensi

Weddings

Dasma është sigurisht një nga ditët më të shënuara në jetën e scilit prej nesh, gjithashtu dhe një nga ditët më të bukura në aktivitetin tim si fotograf. Ndjesia e një eksperience gjithmonë unike, kreativiteti dhe adrenalina janë shoqërues të pandarë.

Erald Ramadani - Copyright Foto Ensi

Seniors

Foto Portreti është një nga degët më të vështira të fotografisë, dhe padiskutim më e bukura. Të rinj që duan të shprehin vetveten përmes objektivit të aparatit fotografik janë pjesë e kësaj rubrike.

Niki & Frenkli - Copyright Foto Ensi

Kids

Fëmijët janë sigurisht një temë shumë interesante jo vetëm në fotografi. Me sinqeritetin dhe buzëqeshjen e tyre ata arrijnë të marrin shumë dashuri dhe shumë shkrepje nga aparati im.