Design, Domain dhe Hosting

Krijojme website sipas kerkeses tuaj, sigurojme domain dhe hosting falas per vitin e pare, bejme mirembajtien e faqes dhe updatim te informacionit. Konsulence dhe shkembim informacioni me departamentin e marketingut.

Lexo më shumë

Elementet e Marketingut

Kujdes i vecante tregohet ne fotografimin e ambienteve te biznesit tuaj, video promocionale, krijimi i logos, i kartvizites dhe gjithe elementeve vizuale te Marketingut. Keto elemente jane pjese e pandare e website tuaj.

Lexo më shumë

Menaxhimi i Social Media

Asistence ne krijimin dhe menaxhimin e rrjeteve sociale si Facebook, Instagram, Youtube etj. sipas nevojes qe ka biznesi juaj. Krijimi i postimeve te reja, foto video dhe blog, postimi i tyre sipas nje axhende, menaxhimi i mesazheve dhe kerkesave.

Lexo më shumë
img

€ 299

Ndertim Faqe Interneti

- Konsulencë
- Design sipas kerkeses
- Domain (falas vitin e pare)
- Hosting (falas vitin e pare)
- Foto, Video te produkteve / sherbimeve
- Krijim i Logos dhe kartvizites te personalizuar
- Krijim i rrjeteve sociale

Details

Support

Ofrojme mirembajtien e Faqes te Internetit, update-tim te dhenat, produktet, sherbimet, cmimet, fotot apo videot sipas kerkeses.

Ofrojme ruajtien e te dhenave te kompanise, support ne infrastrukturen e brendshme te rrjetit kompjuterik, elemente te sigurise si kamera, DVR etj.

Details

Media

- Foto Profesionale te produkteve, sherbimeve apo ambienteve.
- Foto per rrjetet sociale.
- Video profesionale prezantuese.
- Blog

sign

Testimonials

logo

In our work we try to use only the most modern, convenient and interesting solutions

logo

In our work we try to use only the most modern, convenient and interesting solutions

logo

In our work we try to use only the most modern, convenient and interesting solutions

Prices

In our work we try to use only the most modern, convenient and interesting solutions. We want the template you downloaded look unique and new for such a long time as it is possible.

sign

Paketa PROFESIONALE

€ 299

 • Design sipas kërkesës
 • Foto profesionale të produkteve
 • Krijim Logo, Kartvizita
 • Domain Falas
 • Hostim Falas

Buy now
Best

Paketa PLUS

€ 499€ 549

 • Design sipas kërkesës
 • Foto profesionale të produkteve
 • Krijim Logo, Kartvizita
 • Domain Falas
 • Hostim Falas
 • Përditësim i materialeve
 • Menaxhim i rrjeteve sociale

Buy now

Kontakt

fotoensi@yahoo.com