Portrait Photographer

Nature / Outdoors Portrait sessions

Latest Trends

Insta Color Effects, Realistic Face Retouching, Posing assistance like a PRO

Bonus Video

Highlight Video of your Session. Feel like a real model in your PhotoShoot

SHËRBIME

Pranë nesh do gjeni këto shërbime

Camera Shop

Aparate Fotografike të rinj dhe të përdorur. Video Kamera. Aksesorë të ndryshëm.

Kurs Fotografie

Njohuri mbi Fotografinë, Aparatin Fotografik, Adobe Lightroom. Photoshooting në natyrë dhe editim i fotove. Krijimi i portofolit tuaj.

Ndërtim Website

Krijim website sipas kërkesës tuaj, sigurojmë domain dhe hosting falas për vitin e parë, bëjmë mirëmbajtien e faqes dhe updatim të informacionit.

Photography Masterclass

Kurs i avancuar i fotografisë. Vazhdon mbas "Hyrje në Fotografi". Projekte reale. Prezantim me punën në studio. Njohuri të zgjeruara mbi Photoshop.

PhotoShop & LightRoom

Njohuri mbi fotografinë dixhitale. Përpunim i fotove nga Photoshooting reale. Editim i avancuar në LightRoom dhe PhotoShop.

Kurs Web Design

Si të ndërtojmë një faqe interneti. Njohuri mbi HTML5 dhe CSS. Ideuar për fillestarët në forme projektesh, ndërtim website nga fillimi në fund.

Design, Domain, Hosting, SEO

Kujdesemi për detajet teknike të website tuaj sipas standarteve të GOOGLE. Përditësim i informacionit, mirëmbajtie dhe backup.

Marketing, Social Media

Asistencë në krijimin dhe menaxhimin e rrjeteve sociale. Krijimi i postimeve të reja, foto video dhe blog, menaxhimi i mesazheve dhe kërkesave.

IT Support

Ndërtim dhe mirëmbajtie rrjeti kompjuterash, server, kamera sigurie, formatim instalim kompjuterik.

Days as a Photographer

CUPS OF COFFEE

FINISHED PROJECTS

SATISFIED CLIENTS

BLOG

Postimet e fundit në Blog.

Si të fotografojmë librat - Pjesa e dytë

Në vazhdim të postimit të mëparshëm Si të fotografojmë librat, mendova të ndaj me ju foton e një prej librave të mi më të dashur. Eshte një Bibël të cilën ma kanë dhuruar në vitin 1997, kush isha rreth 15 vjeç....

Lexo më tepër

Si të fotografojmë librat

Shumë prej nesh e shijojnë kohën e lirë me një libër në dorë, dhe për disa libri është miku më i mirë. Sot doja të ndaja me të gjithe ju, disa sugjerime për të bërë fotot më të bukura me librin e zemrës.

Lexo më tepër

Rregullat në fotografi, dhe si t'i thyeni ato

Gjithmonë kam ëndërruar për një botë ku rregullat të mos përcaktoheshin nga një grup i vogël njerëzish, që i detyron gjithë të tjerët t'i ndjekin. Në fakt, bota ime ideale do ishte një botë ku ...

Lexo më tepër

Newsletter

Regjistrohuni për të marrë ofertat më të mira dhe njoftime të personalizuara! Vendosni email tuaj.

Instagram

Follow us on Instagram