Lista e Çmimeve

Çfarë ofrojmë - July 2024
Rezervo Tani

Për momente që mbeten gjatë në kujtesë.

Wedding Photo & Video. Zgjidhni paketën që dëshironi, për një Dasëm të paharrueshme!

SUPER Paketa

Full HD

900Euro

 • Video Full-HD
 • Shërbim Fotografik
 • Video Clip
 • Pro Grade USB
 • Arkivë 1 vjeçare
Zgjidh Paketën

Paketa EXTRA

4K

1200Euro

 • Video 4K
 • Shërbim Fotografik
 • Video Clip
 • Pro Grade USB
 • Arkivë 10 vjeçare
Zgjidh Paketën

ULTRA Paketa

4K Multi Camera

1800Euro

 • Video 4K / MultiCam
 • Shërbim Fotografik
 • Video Clip
 • Pro Grade USB
 • Arkivë 10 vjeçare
Zgjidh Paketën
Ne jemi Sindi & Nikolin, çifti që zgjodhi një ndër fotografët më të mirë, Foto Ensin. Ishte një eksperiencë relaksuese, krejt pa siklet, ku realizuam foto plot buzëqeshje dhe dashuri falë punës të duruar dhe të pa lodhur, foto plot emocione për ditën më të pa harruar të jetës tonë. Pa asnjë dyshim do ja sygjeroja çdo çifti që dëshiron të bëjë fotot, çastet më madhështore që do të mbeten gjatë gjithë jetës së tyre në memorie, të vetmin Foto Ensi i cili bën ëndrrën realitet. Do të jetë gjithmonë me ne në çdo gëzim tonin falë punës së tij perfekete!
Sindi & Nikolin
Përshëndetje miqtë e mi. Dua të shkruaj diçka për fotografin më të njohur FOTO ENSI.. i cili është një profestonist shumë i mirë në këtë fushë, i sjellshëm, shumë korrekt me gjithçka, i dashur me çdo person dhe për këtë jam shum mirënjohës..... Më ka mahnitur me dasma, foto shum të bukura që vetëm Ensi di t'i organizojë kaq bukur. Të falenderoj shumë Foto Ensi për emocionin që na jep. Me respekt Ergysi
Ergyst & Bleona
Kontakt

Rezervo Datën

Leave this empty: