Përshëndetje, unë jam Ensi

Fotograf dhe Videograf në qytetin e Korçës, që nga viti 2000 e në vazhdim. I specializuar në Fotografinë e Portretit, me eksperiencë mbi 25 vjeçare në Studio Fotografie, pranë jush në Evente si Dasma, Pagëzime, Ditëlindje etj. Trajnime dhe Çertifikime të shumta në fushën e Fotografisë, Editim, Design, Teknologji Informacioni.
Ju mirëpres të njihemi nga afër, dhe të vendos në dispozicion njohuritë dhe eksperiencën time për të realizuar Fotot dhe Videot më të bukura në Ditën Tuaj të Veçantë.

Kontakt

Po kërkon një Fotograf? 😊

Je në vendin e duhur! Eja të bisedojmë.

Kontakto